Er is altijd wel iets te vieren

Al onze taarten worden gemaakt van een uniek kapsel qua receptuur en manier van afbakken, van de ‘gewone’ slagroomtaart tot onze luxe bruidstaarten. Zoals je nergens anders terugziet. Volstrekt uniek en dan gelukkig ook voor een betaalbare prijs. Een fantastisch middel om uw feestelijke gelegenheid net dat beetje extra mee te geven. Bent u druk met het regelen van uw feestje en ziet u geen kans om de taart(en) op te halen? Geen probleem, wij bezorgen het met plezier hier in de omgeving!

Taarten naar uw wens

Gepersonaliseerde taarten: zeer geschikt voor verjaardagen en andere gelegenheden. Denk maar eens aan een realistische berentaart, een sporttenuetaart, taarten in de vorm van een cijfer of een letter en natuurlijk onze welbekende fototaarten. Al onze taarten, van onze standaardtaarten tot de themataarten, kunt u krijgen met verschillende smaken. Denk hierbij aan Parijse Room/slagroom, Parijse Room/fondant, pudding, mokka, advocaat en al uw gewenste combinaties in de vorm van een duo-taart. Staat u specifieke smaak/soort hier niet tussen, of heeft u zelf een goed idee, vraag gerust naar onze onbegrensde mogelijkheden!

Wilt u net dat beetje éxtra uitpakken? Kies dan voor prachtig decoreren met fondant of bijvoorbeeld marsepein voor die extra zoetheid. Is uw kind jarig, dan hebben wij ook fantastische kinderdecoraties. Extra luxe met parelmoertjes, bloemetjes en duifjes zijn ook altijd een goede optie.

Bruidstaart een gegarandeerd succes

Als we één garantie hard kunnen maken, die voor iedereen geldt, is het wel dat onze bruidstaarten tot de állerlaatste kruimel worden opgegeten! Wij kiezen voor mooi en lekker in plaats van alleen een decoratief kunstwerk. Zowel bekenden als onbekenden binnen en buiten Bunschoten-Spakenburg weten fantastisch te genieten van onze bruidstaarten.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Stap eens gezellig binnen onze winkel of neem hier handig contact met ons op!

Bestel uw taart via 033 – 298 13 94
of bestel online:

Over ons

Maak kennis met de geschiedenis achter Ru van Wouter van Geurten

Ru van Wouter van Geurten, een écht begrip in Bunschoten-Spakenburg en een bekende brood-, koek- en banketbakker in regio Amersfoort. Een verzameling van herkenbare namen van de bakkersfamilie door de jaren heen, waar de bekende ‘plakken van Geurten’ uitspraak vandaan komt.

Lees meer