Ru van Wouter van Geurten, dé plek voor Spakenburgs hart, plak en keek. Met overgrootvader Jacob Bos als originele en authentieke bedenker van deze Spakenburgse specialiteiten. Heel veel mogelijk, tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Standaard hart

Een stuk koekdeeg in de vorm van een hart met witte fondant. Origineel van zichzelf bovenop een beetje gaar en onderop ‘nat’. Maar tegenwoordig ook precies te maken naar uw wensen, een andere kleur fondant, doorbakken et cetera. Een hart is perfect voor een verjaardag of receptie – en goed geschikt voor persoonlijke teksten. Ideaal om een goede sier te maken bij jubilea, geboortes en bijvoorbeeld Valentijn.

Exclusieve themaharten

Een persoonlijke wens? Geen probleem! Laat ons uw idee weten, wij kunnen u in bijna ieder geval helpen. Van auto- en vliegtuigvormige harten tot een hart in de vorm van een dier of tekenfilmfiguur. Fotoharten, babyharten, Abraham en Sarah harten zijn ook erg populair. Zo is er voor ieder wat wils. Wij gaan de uitdaging graag aan!

Baby- of kinderhart

Is uw kind jarig en krijgt u veel visite over de vloer, denk dan eens aan een kinderhart. Een hart versierd met vlaggetjes, speeltjes en smarties. Leuk en lekker voor de jarige job en ook voor de visite. Ook bij de geboorte van een kind is het erg leuk om een babyhart te bestellen, in de kleuren blauw of roze met bijpassende babydecoratie.

Huwelijksharten

Overgrootvader Jacob Bos dacht eens bij een trouwerij: “Ik geef een huwelijkshart; het hart van de liefde met een persoonlijke fondanttekst”. En toen was een traditie geboren. Inspirerend en creatief sinds 1900 en nog steeds een populaire keuze vandaag de dag.

Plakken

‘De plakken van Geurten’ – een beroemde uitspraak in de omgeving Bunschoten-Spakenburg. De plakken worden nog steeds zoals overgrootvader Jacob Bos het ook al deed, met de hand gestoken. Vroeger traditioneel op zondag gegeten en in de koffie gedoopt, voordat men naar de kerk ging. Maar nu ook zeer geschikt voor ieder ander moment!

Spakenburgse keek

Naast een stuk hart of een plak is er nog een andere echte Spakenburgse specialiteit: onze keek. Volgens authentiek recept bakken wij al heel lang, van generatie op generatie, met de beste ingrediënten deze heerlijke traktatie waar u ook lekker thuis van kunt genieten. Heerlijk bij de koffie en/of met een lekkere dot slagroom.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Stap eens gezellig binnen onze winkel of neem hier handig contact met ons op!

Bestel uw Spakenburgs hartenstuk, plak of cake via 033 – 298 13 94
of bestel online:

Over ons

Maak kennis met de geschiedenis achter Ru van Wouter van Geurten

Ru van Wouter van Geurten, een écht begrip in Bunschoten-Spakenburg en een bekende brood-, koek- en banketbakker in regio Amersfoort. Een verzameling van herkenbare namen van de bakkersfamilie door de jaren heen, waar de bekende ‘plakken van Geurten’ uitspraak vandaan komt.

Lees meer