Onze specialiteit

Onze uitgesproken speciale en beroemde Parijse bollen – heerlijk Frans soezenbeslag, gevuld met smaakvolle en verse Parijse roomvulling en gedecoreerd met roze fondant. Een hele mondvol, met een heerlijke smaak! Komt in verschillende uitvoeringen, zoals in het roze, blauw, kinder- of bruidsuitvoering met fondant en versiersel naar keuze. Erg geschikt voor geboortes, verjaardagen en bruiloften.

Gebak voor iedere gelegenheid

Heeft u wat te vieren of heeft u zin in een lekkernij? Dan is ons assortiment gebak perfect hiervoor. Voorbeelden van een aantal zeer appetijtelijke gebakjes: onze zelfgemaakte appelpunten, chipolatapunten, slagroom en smulblokken, petit fours, tompoezen, roomsoesjes. Voor ieder wat wils!

Koek op z’n Spakenburgs

Spakenburgs hart, plak en keek zijn echt onze specialiteiten. Maar de Jan Hagel is ook een beroemdheid: een boterreep gemaakt van zanddeeg (met een vleugje kaneel). Lekker nat afgebakken met een licht krokante bovenlaag. De Spakenburgse wijze!

Zo ook gevulde keekjes, met de allerlekkerste spijzen die je maar kunt bedenken. Met of zonder een lekkere fondantbovenlaag. Wilt u liever een kleiner koekje, dan hebben wij ook voldoende keuze voor u. De lekkerste verwennerijen voor ieder moment op de dag!

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Stap eens gezellig binnen onze winkel of neem hier handig contact met ons op!

Bestel uw koek en gebak via 033 – 298 13 94
of bestel online:

Over ons

Maak kennis met de geschiedenis achter Ru van Wouter van Geurten

Ru van Wouter van Geurten, een écht begrip in Bunschoten-Spakenburg en een bekende brood-, koek- en banketbakker in regio Amersfoort. Een verzameling van herkenbare namen van de bakkersfamilie door de jaren heen, waar de bekende ‘plakken van Geurten’ uitspraak vandaan komt.

Lees meer