Eerlijk en puur

Van de eerste stap tot de laatste gebruiken wij zo veel mogelijk van eerlijke en pure grondstoffen en ingrediënten. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld 100% volkorenmeel, zodat uw volkorenbrood écht volkoren is. Brood zoals brood bedoeld is. Dat willen wij u laten ervaren.

Wat u maar wilt

Wilt u lekker en gezond brood, dan bent u op Havendijk 4 op het goede adres. Wat dacht u van ons veelgeprezen IJsselmeergranen brood en boerenspeltbrood. Heeft u zin in wat anders dan hebben wij ook desembrood voor u, heerlijk om als boterham te eten of bij de warme maaltijd.

Of klein brood zoals zachte witte, bruine en krentenbollen – een beetje nat/klef afgebakken op de Spakenburgse manier zodat ze heel lang lekker vers blijven. Slechts een greep uit alle smaken en broden die we hebben.

Ontbijtje op bed

Iemand verrassen en verwennen? Als ontbijtservice komen we met plezier vroeg in de ochtend een mandje bezorgen, rijkelijk gevuld met het lekkerste klein brood direct uit de oven. Persoonlijke aandacht voor u als klant is bij ons vanzelfsprekend. Wij staan voor alles open en gaan graag met u in gesprek.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Stap eens gezellig binnen onze winkel of neem hier handig contact met ons op!

Over ons

Maak kennis met de geschiedenis achter Ru van Wouter van Geurten

Ru van Wouter van Geurten, een écht begrip in Bunschoten-Spakenburg en een bekende brood-, koek- en banketbakker in regio Amersfoort. Een verzameling van herkenbare namen van de bakkersfamilie door de jaren heen, waar de bekende ‘plakken van Geurten’ uitspraak vandaan komt.

Lees meer