Spakenburgs plak en hart

Ru van Wouter van Geurten, dé plek voor Spakenburgse plakken en hart met overgrootvader Jacob Bos als originele en authentieke bedenker van deze Spakenburgse koek.Heel veel mogelijk, tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Lees meer

Taarten – er is altijd wel iets te vieren

Iedere taart, ook de ‘gewone’, worden gemaakt van een uniek kapsel qua receptuur en manier van afbakken. Zoals je nergens anders terugziet. Volstrekt uniek en dan gelukkig ook voor een betaalbare prijs.

Lees meer

Koek & Gebak

Het Spakenburgse hart en plak zijn echt onze specialiteiten. Maar de Jan Hagel is ook een beroemdheid: een boterreep gemaakt van zanddeeg – met een lekkere natte onderkant en een licht krokante bovenkant. Afgebakken op unieke Spakenburgse wijze.

Lees meer

Brood bij Ru van Wouter van Geurten

Van de eerste stap tot de laatste proberen wij zo veel mogelijk gebruik te maken van eerlijke en pure grondstoffen en ingrediënten. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld 100% volkorenmeel, zodat je volkorenbrood écht volkoren is. Brood zoals brood bedoeld is. Dat willen wij je laten ervaren.

Lees meer

Over ons

Maak kennis met de geschiedenis achter Ru van Wouter van Geurten

Ru van Wouter van Geurten. Inmiddels een écht begrip in Bunschoten-Spakenburg en een bekende brood-, koek- en banketbakker in regio Amersfoort. Een verzameling van herkenbare namen van de bakkersfamilie door de jaren heen, waar de bekende ‘de plakken van Geurten’ uitspraak vandaan komt. Maar laten we bij het begin beginnen.

Lees meer